Ugrás az oldal tetejére
Hátsó spoiler -fekete- RR
Webshop ajánló
KA620N -
 
- további információk a termékről
Webshopunkban jelenleg1638 termék található.
A kiválasztott termékeket postai utánvéttel küldjük el a megrendelőnek.
 

Termék kereső
Beállítás
db temék / kategória oldalanként.
 
  
     
 
Märcz Ferenc a bajnok
2010. augusztus 31.

Augusztus 20-22 között a Gokart OB XI-XII. Fordulóján, egy utcai versenyen vett részt csapatunk Győrben. Három géposztályban voltunk érdekeltek, 125 Miniben, 125 Mastersban és Super World Formulában.

Ez utóbbi géposztályban továbbra is domináns szerepet játszanak versenyzőink. Kettős győzelmet arattunk, a győztes versenyző ezúttal Attramini Mirko volt. A dobogó további fokait is a Visual MSE versenyzői foglalták el, az első futamban Tuzson Attila és Baló András állhatott fel Mirko mellé, a másodikban pedig Baló harmadik helyét Laborczfy Dénes vette át. Laborczfy az első futamot a negyedik helyen zárta, Schádi Zoltán a nyolcadik lett. Mindketten egy helyet javítottak a második futamban, a dobogóról lecsúszó Baló pedig az ötödik helyen zárta a XII. fordulót.

Szintén dobogón végzett a 125 Mini géposztályban induló Czakó Roland is. Az első futamban a második helyen ért célba, a másodikban pedig harmadik lett. Mivel az előtte végző Rónai Tamás nincs értékelve a bajnokságban versenyzőnk 45 ponttal gazdagodott a győri hétvégén.

Éppen hogy lemaradtunk a dobogóról a 125 Masters géposztály második futamán. Märcz Ferenczet a negyedik helyen intették le, közvetlenül csapattársa, Tuzson Attila előtt. Az első futamban Tuzson végzett előbb, hetedik lett Märcz kilencedik helyével szemben. Harmadik Masters-es versenyzőnk, Bitó Csaba, az első futamban a tizenegyedik körben kiesett, a másodikban viszont egészen a hetedik helyig jött előre. A győri hétvégén megszerzett pontokkal Märcz Ferenc bebiztosította magának a bajnoki címet. Ugyan hátra van még egy forduló, de riválisának, a kötelezően minuszolandó eredményeket figyelembe véve, jelenleg 52 pontos hátránya van (egy hétvégén maximum 50 pont gyűjthető).

A bajnokság utolsó fordulója szintén egy új pályán kerül megrendezésre, szeptember 25-én a Bruck (A) melletti A1 Speedworld lesz a helyszín.

Vissza az előző oldalra
 
Ugrás az oldal tetejére

    Kapcsolat   Impresszum
Használt Gokart Alkatrészek  |  Hírek  |  Csapat  |  Versenyzők  |  Támogatók  |  Versenynaptár  |  Eredmények  |  Fényképek  |  Letöltés  |  Linkek  |  Adatvédelem  
Array ( [orderID] => 23b9c4341a27e1f2a3127ff802eb000d )